-
פייסבוק
-
X
-
Reddit
-
אֶלֶקטרוֹנִי
שתפו את המאמר הזה
0
הצטרף לשיחה
עקבו אחרינו
הירשם לניוזלטר שלנו
זמן קצר לאחר התקנת iOS 27, נתקלתי בבעיה בלתי צפויה ב-FaceTime: באמצע השיחה, עדכון הווידאו שלי היה מטשטש ללא אזהרה, מלווה בהנחיות בטיחות חדשות.
אפל שדרגה את מסנני התוכן האוטומטיים שלה עם העדכון הזה, אבל המערכת מתלהבת מדי – לעתים קרובות טועה בתאורה עמומה, צללים לא מזיקים או חיית מחמד על ברכיך בחיפוש אחר חומר מפורש.
אם אתה חווה את אותם שיבושים בשיחות שלך, הנה השיטה המדויקת שבה השתמשתי כדי להתאים את ההגדרות ולשחזר וידאו ברור וללא הפרעות.
כאשר תכונת בטיחות טובה משתבשת
בקרות הבטיחות המורחבות של אפל מייצגות קפיצת מדרגה גדולה להגנה דיגיטלית. המערכת נועדה להגן על ילדים ולהגן על משתמשים מפני חשיפה לא רצויה, המערכת משתמשת בלמידה חישובית במכשיר כדי לסמן תמונות וסרטונים בוטים.
אולם בפועל, ביצוע זה יכול להפוך לגרור מתסכל במהלך השימוש היומיומי. מכיוון שהאלגוריתם מסתמך לחלוטין על זיהוי חזותי, חפצים לא מזיקים או שינויי תאורה פתאומיים יכולים לעתים קרובות לסמן את האזהרה.
במקום שכבת-על עדינה, התכונה מטשטשת את הסרטון המושפע מאחורי מגן אזהרה חד. כדי לשחזר את העדכון, עליך להשהות את השיחה שלך, להקיש על מספר הודעות אישור ולהסכים באופן ידני כדי לצפות שוב.
כדי לשחזר את העדכון, עליך להשהות את השיחה שלך, להקיש על מספר הודעות אישור ולהסכים באופן ידני כדי לצפות שוב.
השיעור הגבוה של תוצאות כוזבות הופך מגן אבטחה עם כוונות טובות למחסום מעצבן שמשבש לחלוטין את זרימת השיחות שלך.
כיצד לעקוף את אזהרת התוכן הרגיש
כדי לכבות תכונה זו, התחל ב פתיחת אפליקציית ההגדרות, גלול מטה ובחר פרטיות ואבטחה, ולאחר מכן הקש על אזהרת תוכן רגיש. אם המתג זמין, אתה יכול להתאים אישית את ההעדפות שלך באופן מיידי על ידי כיבוי המתג הראשי בחלק העליון של המסך, או על ידי גלילה מטה כדי להשבית אותו עבור אפליקציות בודדות כמו FaceTime.
עם זאת, רבים מגלים שתפריט זה באפור או מציג סטטוס "מופעל" שאינו ניתן לשינוי. זה מתרחש אם המכשיר שלך מוגדר כברירת מחדל למגבלות בטיחות מקסימליות או מטפל בפרופיל גיל לא מאומת.
כדי לעקוף את המחסום הזה, חזור לתפריט ההגדרות הראשי, בחר זמן מסך והקש על הגבלות תוכן ופרטיות.
משם אתה יכול לגמרי כבה את כל ההגבלות ואשר את בחירתך כאשר תתבקש. כיבוי ההגבלות הכוללות הללו יבטל מיד את נעילת ההגדרות שלך ותעקוף את המסנן, ויאפשר לשיחות הווידאו שלך להמשיך ללא הפרעה.