Search
Red Bull

גרנד פרי F1 ספרדית בשידור חי 2024 – איך לצפות, שעת התחלה, מוקדמות, לוח זמנים למירוץ

ויוה ברצלונה! פורמולה 1 חזרה לאירופה בעקבות גרנד פרי קנדי ​​שבו מקס ורסטפן חזר לנצח. ותוכלו לצפות בשידורים חיים של ספרד גראנד פרי F1 עם המדריך הזה.

ורסטפן ורד בול עשויות לקבל את הכנפיים לאחור ולהחזיק את הזיכרון השרירי של שני ניצחונות רצופים במעגל דה ברצלונה-קטלוניה. אבל זוכה שיא שש פעמים (משותף עם מייקל שומאכר) נראה בכושר מצוין עד כה בספרד השנה. האם הוא יכול סוף סוף להחזיר את החיוך הזה על פניו עם ביצועים גדולים במרצדס?

נסביר במאמר זה כיצד לעשות זאת צפה בשידורים חיים של גרנד פרי ספרדי מכל מקום עם VPN – ואולי בחינם – כמו גם לשתף את כל המידע על לוח הזמנים של סוף השבוע, זמני ההתחלה העולמיים, מעגל המירוץ ועוד.

מתי הגרנד פרי הספרדי 2024?

GP ספרד 2024 יתקיים ביום ראשון, 23 ביוני בשעה 9 בבוקר ET / 14:00 BST. זה 3 אחר הצהריים שעון מקומי בספרד.

איך לצפות בגראנד פרי הספרדי 2024 בטלוויזיה

אתה יכול לצפות בגרנד פרי הספרדי לשנת 2024 בשידור חי ובשלם בערוצי ESPN בארה"ב הכולל את כל אימוני סוף השבוע של מירוץ ה-F1 והמוקדמות, כמו גם את המירוץ עצמו.

בבריטניה, זכויות השידור של F1 שייכות ל-Sky TV. פוקס ספורט היא בעלת זכויות ה-F1 באוסטרליה. יש לנו מידע מלא על צפייה ב-F1 בטלוויזיה כאן.

שידורים חיים של גרנד פרי ספרד

אתה יכול לצפות בגרנד פרי הספרדי 2024 עם אחד משירותי הסטרימינג בשידור חי אלה, ללא עלות של חבילת טלוויזיה בכבלים או בלוויין:

  • זרמים בחינם – ORF (אוסטריה) / RTL Zwee (לוקס) / RTBF (בל)
  • בְּרִיטַנִיָה – סקיי ספורט או עכשיו
  • לָנוּ – ESPN דרך Sling/Fubo
  • צפה בכל מקום – נסה NordVPN

לוח הזמנים של הגרנד פרי הספרדי לשנת 2024

לוח הזמנים של הגראנד פרי הספרדי לשנת 2024 הוא כדלקמן:

תא כותרת – עמודה 0 בריטניה (BST) ארה"ב (ET / PT) אוסטרליה (AEST)
תרגול 1 12:30 בצהריים 7:30 בבוקר / 4:30 בבוקר 9:30 בערב
תרגול 2 4 בצהריים 11 בבוקר / 8 בבוקר 01:00 (שבת)
תרגול 3 11:30 בבוקר 6:30 בבוקר / 3:30 לפנות בוקר 20:30 בערב
מוקדמות 3 אחר הצהריים 10 בבוקר / 7 בבוקר 12 בבוקר (יום א')
גרנד פרי 14:00 9 בבוקר / 6 בבוקר 23:00

מה השעה הגרנד פרי הספרדי ברחבי העולם?

כיבוי האורות לתחילת הגרנד פרי הספרדי 2024 נקבע לשעה 15:00 שעון מקומי בקטלוניה ביום ראשון, 23 ביוני. להלן זמני ההתחלה של גרנד פרי ספרד 2024 באירופה, הודו, דרום אפריקה ובמקומות אחרים ברחבי העולם:

  • 6 בבוקר PST – שעון האוקיינוס ​​השקט
  • 7 בבוקר MST – שעון סטנדרטי של הר
  • 8 בבוקר CST – זמן סטנדרטי מרכזי
  • 9 בבוקר EST – מקסיקו סיטי, מקסיקו
  • 9 בבוקר EST – שעון תקן מזרחי
  • 10:00 BRT – ריו דה ז'נרו, ברזיל
  • 14:00 BST – הממלכה המאוחדת
  • 15:00 CET – מרכז אירופה
  • 15:00 SAST – דרום אפריקה
  • 17:00 GST – דובאי, איחוד האמירויות הערביות
  • 18:30 בערב IST – ניו דלהי, הודו
  • 8 בערב WIB – ג'קרטה, אינדונזיה
  • 21:00 CST – בייג'ינג, סין
  • 23:00 AEST – אוֹסטְרַלִיָה
  • 01:00 NZST – ניו זילנד (שני, 24 ביוני)

מסלול הגרנד פרי הספרדי

מפה של Circuit de Barcelona-Catalunya שהוא המקום לגראנד פרי של ספרד

הגרנד פרי הספרדי 2024 מתקיים על פני 66 הקפות של 4.657 קילומטרים של Circuit de Barcelona-Catalunya.

למרות ההיסטוריה המפוארת בת 111 השנים של הגראנד פרי הספרדי, הוא רץ במקום הנוכחי שלו רק מאז 1991. הוא פיתח מוניטין פנטסטי אצל הנהגים במשך שלושת העשורים האלה, עם הבית המעורר תיאבון שלו המאפשר להם לדחוף את המכוניות למהירות המרבית שלהם.

מעבר לזה, זה מקום מאתגר להגיע אליו, עם תערובת מספקת של פינות איטיות ומהירות.

שאלות נפוצות בגראנד פרי הספרדית

אז, כך ניתן לצפות בגראנד פרי הספרדי וכל תזמוני המירוץ ממוינים. כעת הנה שאלות נפוצות על F1 ספרד לכל דבר אחר שאתה רוצה לדעת על המירוץ הקרוב.

מהם הסיכויים והתחזיות עבור GP ספרד 2024?

בכניסה למפגשי שבת, מקס ורסטפן כמובן מועדף לזכייה בגראנד פרי. לנדו נוריס בכושר השני, עם הבריטים ג'ורג' ראסל ולואיס המילטון ב-10/1. צמד פרארי צ'ארלס לקלרק וקרלוס סיינץ הם הבאים ב-11/1.

איך יהיה מזג האוויר בגראנד פרי ספרד 2024?

חם בברצלונה, אבל השמיים די מעוננים. אז אל תצפה לכל צורך באסטרטגיות צמיגים רטובים בסוף השבוע הזה.

מתי המירוץ הבא?

GP אוסטרי 2024 עוקב אחר GP ספרד. יש פער של שבוע בין סופי השבוע של המירוצים, כאשר הגראנד פרי הבא יתקיים בזירת רד בול בספילברג ביום ראשון, 30 ביוני.

מי זכה בגראנד פרי הספרדי 2023?

מקס ורסטפן של רד בול זכה ב-GP הספרדי 2023, וסיים עם זמן של 1:27:57.940.

זה היה עוד ניצחון דומיננטי בשטח ציד משמח עבור הנהג ההולנדי – הוא כבש את הניצחון הראשון שלו אי פעם במעגל דה ברצלונה-קטלוניה וזכה בו בשנתיים האחרונות ברציפות – כשהוא סוחף לפול פוזישן, לפני שהוביל את המירוץ עצמו מהאור החוצה אל הדגל המשובץ.

מהו שיא ההקפה בגראנד פרי הספרדי?

מקס ורסטפן קבע את שיא ההקפה של 1:16.330 במעגל דה ברצלונה-קטלוניה במהלך הניצחון הדומיננטי שלו ב-2023.

זוכי הגראנד פרי הספרדי

לואיס המילטון (5) ומקס ורסטפן (3) זכו בשמונת הגראנד פרי הספרדית האחרונים ביניהם. המילטון הוא הזוכה בשיא הכללי המשותף במעגל דה ברצלונה-קטלוניה – לו ולמייקל שומאכר יש שניהם שישה ניצחונות.

הנהג הבריטי נייג'ל מנסל זכה בשתי האיטרציות הראשונות במסלול הנוכחי ב-1991 וב-1992, ובן הארץ ג'קי סטיוארט זכה ב-GP של ספרד שלוש פעמים בטרוט בין 1969 ל-1971; פעמיים במעגל הרחובות מונז'ואיק בברצלונה, ופעם אחת ב-Circuito del Jarama קצת צפונית למדריד.

דילוג לתוכן