Search
A Ferrari Formula One car sweeps around a corner at the Austrian Grand Prix at the Red Bull Ring in Spielberg

גרנד פרי F1 האוסטרי בשידור חי 2024 – איך לצפות, שעת התחלה, מוקדמות, לוח זמנים של מירוץ

שבוע לאחר הניצחון של מק ורסטפן בספרד, נהג רד בול רייסינג הוכיח שוב שהוא יהיה האיש שינצח בגרנד פרי האוסטרי מחר. אלוף העולם שלוש פעמים נלחם באתגר של צמד מקלארן לנדו נוריס ואוסקר פיאסטרי לנצח במירוץ הספרינט של שבת.

החל על המוט, ורסטפן נעקף בהקפה החמישית לאחר מהלך נועז של נוריס, אך הנהג הבריטי עבר מיד שוב ואז ירד למקום השלישי לאחר שעקף פיאסטרי. האוסטרליה החזיקה מעמד במקום השני, בעוד ורסטפן התרחק במהלך ההקפות הנותרות כדי לחתום על ניצחון נוח.

הניצחון של ורסטפן מרחיב את יתרון התואר שלו ל-71 נקודות על פני נוריס במקום השני, שבתורו מושך שש נקודות לפני צ'ארלס לקלרק שבמקום השלישי. לנהגים תהיה כעת הפסקה קצרה לפני שיחזרו למסלול כדי להיפרד במוקדמות.

נסביר במאמר זה כיצד לעשות זאת צפה בשידורים חיים של הגרנד פרי האוסטרי מכל מקום עם VPN– ואולי בחינם – כמו גם לשתף את כל המידע על לוח הזמנים של סוף השבוע, זמני ההתחלה העולמיים, מעגל המירוץ ועוד.

מתי הגרנד פרי של אוסטריה 2024?

GP של אוסטריה 2024 מתקיים ב יום ראשון, 30 ביוני בשעה 9:00 ET / 14:00 GMT. זה 15:00 שעון מקומי בזירת רד בול.

איך לצפות בגרנד פרי של אוסטריה 2024 בטלוויזיה

אתה יכול לצפות בגרנד פרי של אוסטריה 2024 בשידור חי ובשלם בערוצי ESPN בארה"ב הכולל את כל אימוני סוף השבוע של מירוץ ה-F1 והמוקדמות, כמו גם את המירוץ עצמו.

בבריטניה, זכויות השידור של F1 שייכות ל-Sky TV. פוקס ספורט היא בעלת זכויות ה-F1 באוסטרליה. יש לנו מידע מלא על צפייה ב-F1 בטלוויזיה כאן.

גרנד פרי אוסטריה בשידור חי

אתה יכול לצפות בגרנד פרי של אוסטריה עם אחד משירותי הסטרימינג בשידור חי אלה, ללא חבילת טלוויזיה בכבלים או בלוויין יקרה:

  • זרמים בחינם – ServusTV (אוסטריה) / RTL Zwee (לוקס) / RTBF (בל)
  • בְּרִיטַנִיָה – סקיי ספורט או עכשיו
  • לָנוּ – ESPN דרך Sling/Fubo
  • צפה בכל מקום – נסה פרוטון VPN

לוח הזמנים של הגרנד פרי האוסטרי לשנת 2024

לוח הזמנים של הגרנד פרי האוסטרי לשנת 2024 הוא כדלקמן:

תא כותרת – עמודה 0 בריטניה (GMT) ארה"ב (ET / PT) אוסטרליה (AEDT)
תרגול 1 11:30 בבוקר 6:30 בבוקר / 3:30 לפנות בוקר 22:30 בערב
מוקדמות ספרינט 15:30 אחר הצהריים 10:30 / 7:30 בבוקר 2:30 בבוקר (שבת)
ריצה מהירה 11 בבוקר 6 בבוקר / 3 לפנות בוקר 22:00
מוקדמות 3 אחר הצהריים 10 בבוקר / 7 בבוקר 02:00 (יום ראשון)
גרנד פרי 14:00 9 בבוקר / 6 בבוקר 01:00 (שני)

מה השעה הגרנד פרי האוסטרי ברחבי העולם?

כיבוי האורות לתחילת הגרנד פרי האוסטרי 2024 נקבע לשעה 15:00 שעון מקומי באוסטריה ביום ראשון, 30 ביוני. להלן זמני ההתחלה של הגרנד פרי האוסטרי 2024 באירופה, הודו, דרום אפריקה ובמקומות אחרים ברחבי העולם:

  • 6 בבוקר PST – שעון האוקיינוס ​​השקט
  • 7 בבוקר MST – שעון סטנדרטי של הר
  • 8 בבוקר CST – זמן סטנדרטי מרכזי
  • 9 בבוקר EST – מקסיקו סיטי, מקסיקו
  • 9 בבוקר EST – שעון תקן מזרחי
  • 23:00 BRT – ריו דה ז'נרו, ברזיל
  • 14:00 GMT – הממלכה המאוחדת
  • 15:00 CET – מרכז אירופה
  • 16:00 SAST – דרום אפריקה
  • 18:00 GST – דובאי, איחוד האמירויות
  • 19:30 IST – ניו דלהי, הודו
  • 21:00 WIB – ג'קרטה, אינדונזיה
  • 22:00 CST – בייג'ינג, סין
  • 01:00 AEDT – אוֹסטְרַלִיָה (שני, 1 ביולי)
  • 3 לפנות בוקר NZDT – ניו זילנד (שני, 1 ביולי)

מסלול הגרנד פרי האוסטרי

מפה של מעגל רד בול רינג עם מגזרי פורמולה 1

הגרנד פרי של אוסטריה 2024 מתקיים על פני 71 הקפות של 4.318 ק"מ רד בול טבעת בספילברג ביום ראשון, 30 ביוני.

אחד המעגלים הציוריים ביותר בלוח השנה של ה-F1, רד בול רינג דומה למסלול מזחלות כשהוא יושב בקערה טבעית בהרי שטיריה. זהו מסלול קצר שמתהדר בזמן ההקפה המהיר ביותר מכל מעגל F1.

נבנה במקור בשנת 1969, האוסטרריירינג, כפי שהיה ידוע בעבר, אירח את ה-GP של אוסטריה במשך 18 שנים רצופות בין 1970 ל-1987 לפני שהפך לקצר ומהיר יותר על ידי מעצב מסלולי ה-F1 הרמן טילקה בשנים 1995-96.

פורמולה 1 נטשה את המעגל ב-2004 ולא חזרה עד 2014, אז נבנה מחדש על ידי מייסד רד בול רייסינג, דיטריך מטרשיץ, שפתח אותו מחדש בתור רד בול רינג.

הגרנד פרי האוסטרי מתחיל בשעה 15:00 שעון מקומי ולא יחסרו בו אקשן. החצי הראשון של רד בול רינג מנוקד בשלוש רצועות הדורשות כוח גולמי; המחצית השנייה היא בירידה וכוללת את יד ימין של רינדט, שנקראה לכבוד אלוף ה-F1 הראשון של אוסטריה.

שאלות נפוצות של הגרנד פרי האוסטרי

אז, כך ניתן לצפות בגרנד פרי האוסטרי וכל תזמוני המירוץ ממוינים. עכשיו הנה שאלות נפוצות על F1 אוסטריות לכל דבר אחר שאתה רוצה לדעת על המירוץ הקרוב.

מהם הסיכויים והתחזיות עבור GP אוסטרי 2024?

כשיוצאים למירוץ של יום ראשון, מקס ורסטפן מועדף על הסיכויים לזכות בגראנד פרי לאחר שניצח במירוץ האביב של שבת.

המקלארן של לנדו נוריס היא הבאה, כשהפרארי של צ'ארלס לקלרק החביבה השלישית. ואז מגיע צמד מרצדס ג'ורג' ראסל ולואיס המילטון.

איך יהיה מזג האוויר בגרנד פרי של אוסטריה 2024?

זה הולך להיות יום חם בספילברג עם הטמפרטורות שיעלו עד ל-30 מעלות צלזיוס.

מתי המירוץ הבא?

הגרנד פרי הבריטי לשנת 2024 עוקב אחר ה-GP של אוסטריה שבוע לאחר מכן ביום ראשון, 7 ביולי.

מי זכה בגרנד פרי של אוסטריה 2023?

מקס ורסטפן של רד בול זכה ב-GP של אוסטריה 2023, וסיים עם זמן של 1:25:33.607. צ'ארלס לקלרק של פרארי הגיע למקום השני וסרחיו פרז של רד בול שלישי.

מה שיא ההקפה בגרנד פרי האוסטרי?

הנהג הספרדי קרלוס סיינץ ג'וניור קבע את זמן ההקפה המהיר ביותר ב-Red Bull Ring בשנת 2020. בנסיעה במקלארן, הוא רשם זמן של 1:05.619.

זוכי הגראנד פרי האוסטרי

הנהג ההולנדי מקס ורסטפן מחזיק בשיא הכי הרבה ניצחונות בגראנד פרי האוסטרי עם ארבעה. לאחר ניצחון גב ב-2018 וב-2019 הוא ניצח שוב ב-2021 וב-2023.

ג'ו סיפרט השוויצרי ואלן פרוסט הצרפתי זכו שלוש פעמים כל אחד בגראנד פרי האוסטרי. האגדה הגרמנית מיכאל שומאכר סיים פעמיים במקום העליון של הפודיום, ב-2002 וב-2003.

דילוג לתוכן